CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~assalamualaikum~

muLAkan HAri Anda DEngaN seyUMan.. SenyUman Adalah sAtu sedeKAh dan kITa Akn PeROlehi Pahala dengan HAnya seNYuman...

Order dan Pertanyaan boleh dibuat disini!!!

1: tolong isi ORDER FORM..

2 : Tunggu kami blas order dlm masa 24 or 48 hour..memastikan order anda ada..

3 : Selepas kami balas order anda, anda boleh membuat pembayaran di:-

MAYBANK: (151146562187-NURAIEN BTE MOHAMED NOR)

BANK ISLAM:(01087020242611-NORASHIKIN BTE ARIS)

4 : Setelah selesai, barang akan di hantar seperti di bawah:-

5 : Setelah di pos,no tracking akan di letak di facebook irdina qistina boutique

no phone: 013-6914055(eqin) 0r 013-6297074(aien)

~Jika anda menghantar 2-3 kali order form menggunakan email yg sama, email itu akan ke depan, dan kami tidak dapat cek order anda dahulu.

~Jika ingin menambah order, isi order form baru dan tulis note, (tambahan order)

~Di irdina qistina boutique, anda boleh membayar lewat dengan memberitahu kami sebab dan boleh cancel jika anda bertukar fikiran..tp bila barangan yang di order telah sampai di malaysia..order tak boleh di cancel..harap maklum..=)

POSTAGE CHARGE:
include shipping & handling charge

PosLaju
(Semenanjung M'sia)
RM 7.00 - 1-2pcs collection
RM 10 - 3-5pcs collection

** add RM 1 for additional 1pcs collection


PosLaju
(Sabah & Sarawak)
RM 9.00 - 1-2pcs collection
RM 12.00 - 3-5pcs collection
** add RM 1 for additional 1pcs shawl/ pash/ inner

Pos Ekpres * FLAT RATE
RM 7.00 - 2pcs collection


Poslaju Delivery :
- every Friday/Sat

Pos Ekpres Delivery:
- every friday/sat

status customer
anda ingin membuat tempahan???
Name:
Address:
Item Order
Contack No:
Email:
Choose Your Preferred Shipping Method:
Payment: maybank
bank islam
pertanyaan yang ingin di tanya or cadangan??

Click here to create your own form.

Saiz untuk pembeli shoes..=)

Saiz untuk pembeli shoes..=)
ukurlah kaki anda..;0

Monday, March 21, 2011

skrit yuna or hana tajima

Assalamualaikum semua!

Di sebabkan ramai sgt2 permintaan untuk skrit yuna nie..
kami nak wat pre-order..and terasa nak update di blog pula..

 kerana..rmai yg dah bli 1 helai..akan beli lg..
sehingga 5 helai..
pastinye ko org yg br nak beli akan rasa kelainan dan akan beli lagi..=)
Pastu pakai pulak macam style sekarang ni kan..memang cun lah!hihi..

Material ialah cotton best~~
dan harga tak masuk shipping cost ialah RM36 saja.
dulu RM40..NOW dah turun...

It's a BRAND NEW

Yuna & Hana Tajima inspired!



Material: Soft Cotton Spandex (Stretchable)
Free Size but 
Approximate length : 100 cm

black..the nice one..=)
black..(hana tajima)
gray(yuna)

brown-pilihan ramai..
gray-sgt2 menjadi tumpuan org..
white
brown
pupple
dark blue
pink





6 comments:

fyza said...

aien.how nk order skirt kt atas ni?

iRdina Qistina Boutique said...

fyza,awk isi form dear

Nurizyan Syazwani said...

still boleh order tak?

iRdina Qistina Boutique said...

boleh dear..ape lak x leh...apelah u nie.hihi

wida said...

hi, nak tanya. ada size of free size?

iRdina Qistina Boutique said...

nie free size dear..=)

lihat catatan lama ;)

~KLIK OLDER POST FOR MORE ITEMS~